Re: [gembud] dcgrib2 difficulties

I didn't notice any errors.

I tried deleting my zero size .gem file and running dcgrib2 again and seem to have success. Strange. It seems like the original problem was alleviated by deleting the old file. I don't know if the data are good yet, only that I have a non-zero size file.

Thanks for the help.

Kevin.
what error if any is in the dcgrib2 log file

-Jeff Lake
MichiganWxSystem.com
WeatherMichigan.net
TheWeatherCenter.net
GRLevelXStuff.com


On 2/21/2012 7:32 PM, Kevin L. Huyck wrote:
Hi, all.

I'm attempting to convert the North American Regional Reanalysis grib2 data to GEMPAK format. The command I'm using is "dcgrib2 [outfile].gem < [infile].grb" where I've replaced the text in square braces with the actual file names. The program seems to run and I see output with no errors but the .gem file is empty when the process is finished. I have "ncepgrib131.tbl" and "wmogrib131.tbl" with the correct values for lines 33 and 34 (uwind, vwind respectively). Both .tbl files are located in the directory I'm issuing the command from "/mnt/models/narr", the location of my NARR data, and in "$NAWIPS/gempak/tables/grid". Is there a step I'm missing?

Many thanks,
Kevin Huyck.

_______________________________________________
gembud mailing list
gembud@xxxxxxxxxxxxxxxx
For list information or to unsubscribe, visit: http://www.unidata.ucar.edu/mailing_lists/

_______________________________________________
gembud mailing list
gembud@xxxxxxxxxxxxxxxx
For list information or to unsubscribe, visit: http://www.unidata.ucar.edu/mailing_lists/