[gembud] Garp & Ensemble data

This may seem like a silly question, but I've been installing GEMPAK from 
scratch, and checking the data, to make sure everything is working properly.  I 
was running 'garp', when I noticed that the 'Ensemble' data from the 'Model 
Plan View' window only shows the available time of '20'.

When I look in /data/ldm/gempak/model/ens directory, there are many files 
containing data generated around 4:00, 10:00, 16:00, and 20:00Z, but if I try 
to access the '20' data in 'garp', I get the following errors:
GEMPAK: [FL -1]  Cannot open file /data/ldm/gempak/model/ens.
GEMPAK: [DM -2]  File /data/ldm/gempak/model/ens cannot be opened.
GEMPAK: [GD -2]  File /data/ldm/gempak/model/ens cannot be opened.
GEMPAK: [FL -1]  Cannot open file /data/ldm/gempak/model/ens.
GEMPAK: [DM -2]  File /data/ldm/gempak/model/ens cannot be opened.
GEMPAK: [GD -2]  File /data/ldm/gempak/model/ens cannot be opened.
GEMPAK: [FL -1]  Cannot open file /data/ldm/gempak/model/ens.
GEMPAK: [DM -2]  File /data/ldm/gempak/model/ens cannot be opened.
GEMPAK: [GD -2]  File /data/ldm/gempak/model/ens cannot be opened.
GEMPAK: [FL -1]  Cannot open file /data/ldm/gempak/model/ens.
GEMPAK: [DM -2]  File /data/ldm/gempak/model/ens cannot be opened.
GEMPAK: [GD -2]  File /data/ldm/gempak/model/ens cannot be opened.
Segmentation fault

I'm running GEMPAK 5.11.1, and GARP v2.1, and most of the other models seem to 
display fine in 'garp' (GFS, ETA, DGEX, NGM, RUC, UK Met, ECMWF & CMC GEM)

I've also noticed that some of the models display no available times (GDAS, 
WSETA, & SURFACE), is this related to the 'NOGAPS' model being unavailable?

Samuel M. Zehel Jnr
Applications Programmer I
California University of Pennsylvania
250 University Ave
California PA 15419

Office: Eberly Science 271
724-938-1582
zehel-at-cup.edu