RE: LDM + GEMPAK with VMWare Player

Hey Rob, are you the Rob from the GRS forums?  I'm 'Alan' there.  Anyways...

Rob & Gilbert:

I'm running the "Fedora Core 5, standard install" from thoughtpolice.co.uk.
If there is a better release for VMWare Player out there, then please lead
me in the right direction.

The first problem I have is doing ./configure under the ldm user that the
manual instructed me to create.  Here's what I get:

./configure: line 89: conf16550.sh: Permission denied
./configure: line 90: conf16550.sh: Permission denied
chmod: cannot acces `conf16550.sh': No such file or directory
./configure: line 202: conf16550.file: Permission denied
./configure: line 966: config.log: Permission denied

So I proceeded to run the compile under root.  ./configure works
successfully.  However, upon running make, it halts with this:

make[2]: Entering directory /usr/local/ldm/ldm-6.4.5/src/server'
lex conf.l
make[2]: lex: Command not found
make[2]: *** [confyy.c] Error 127
make[2]: Leaving directory '/usr/local/ldm/ldm-6.4.5/src/server'
make[1]: *** [subdir_target] Error 1
make[1]: Leaving directory '/usr/local/ldm/ldm-6.4.5/src'
make: *** [server/all] Error 2

I tried finding lex in the Add/Remove Software utility with no avail.  I'm
somewhat new to Linux, so I'm trying to go about things as easily as I can.

---
Trevor Parker

-----Original Message-----
From: Rob Dale [mailto:rdale@xxxxxxxxxxxx] Sent: Sunday, May 07, 2006 5:25 PM
To: parker.trevor@xxxxxxxxx; ldm-users@xxxxxxxxxxxxxxxx
Subject: RE: LDM + GEMPAK with VMWare Player

I had no problem with XP running VMWare player and the FULL INSTALL of
Fedora Core 5. Make sure you add many of the programming pieces of FC5, the
default installs I've seen don't have many of the packages needed.

If that doesn't fix - what compile problems are you having?

- Rob

-----Original Message-----
From: Trevor Parker [mailto:parker.trevor@xxxxxxxxx] Sent: Sunday, May 07, 2006 4:39 PM
To: ldm-users@xxxxxxxxxxxxxxxx
Subject: LDM + GEMPAK with VMWare Player


As far as I know, I've pretty much successfully set up GEMPAK with VMWare Player. Nothing seems to be quirky yet. However, I am having trouble setting up LDM. I cannot get it