[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[LDM #KKO-947498]: missing feed



Neal,

> We have noticed some of our images are not updating properly. After looking
> into the issue it seems like the data located in /data/ldm/gempak/surface
> stopped updating at around 3:15am yesterday morning. I've tried restarting
> ldm and rebooting the server but it doesn't seem to want to pick up anything
> new for that particular GEM file. Other feeds such as radar and satellite
> feeds are still updating. Is there a way to get that going again?

I'm the LDM developer, but I don't know very much about the data feeds.  
Unfortunately, the ones that do don't seem to be around.

Is there anything in the LDM log file that indicates a problem?

> Thanks,
> Neal
> 
> --
> --------------------------------------------------------
> Neal Pruess
> University of Northern Iowa
> College of Natural Sciences
> Assistant Systems Administrator
> Office: WRT206
> Phone:  319.273.5809
> Mail:   WRT 206 0506
> --------------------------------------------------------

Regards,
Steve Emmerson

Ticket Details
===================
Ticket ID: KKO-947498
Department: Support LDM
Priority: Normal
Status: Closed


NOTE: All email exchanges with Unidata User Support are recorded in the Unidata inquiry tracking system and then made publicly available through the web. If you do not want to have your interactions made available in this way, you must let us know in each email you send to us.